زمانی که تصمیم می گیرید کار ساخت صفحات وب را آغاز کنید، در اولین گام با HTML و CSS سروکار خواهید داشت. در نتیجه به یک ویرایشگر خوبی که بتواند کدهای HTML را ویرایش کند نیاز دارید. ویرایشگرهای HTML رایگان بسیاری وجود دارند، اما همه آن ها مناسب کار شما نیستند و ممکن است قادر به برطرف کردن نیازهای شما نباشند. ما در این مقاله هفت مورد از بهترین ویرایشگرها را به شما معرفی می کنیم.

به همراه لینک مستقیم دانلود

یک ویرایشگر کامل HTML دارای یک چک کننده املا، چک کننده تعداد خطوط، برجسته کردن و پر رنگ نمودن (highlight) خطاها، auto-complete، پیش نمایش صفحه شامل ویرایشگر تصویری و متن است. مطمئنا، این تنها چند مورد از مواردی است که یک ویرایشگر میتواند انجام دهد. از آنجا که ویرایشگرها انواع زیادی دارند (برای مثال متن، شی و WYSIWYG)، مهم ترین چیز این است که آن ویرایشگری را بیابید که متناسب با کار شما است.

1-Atom

من تا حالا خودم از این ویرایشگر استفاده نکردم ولی جز بهترین ویرایشگر ها است.

لینک مستقیم

2-Sublime Text

من خودم از این استفاده می کنم خیلی عالیه هم خیلی کم حجمه و هم خیلی زود بالا میاد البته این نسخه پچ هم دارد.

لینک مستقیم نسخه 32بیتی

لینک مستقیم نسخه 64بیتی

نسخه بدون نیاز به نصب

3-Brackets

این ویرایشگر خیلی خیلی پیشرفته است و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید حطما از این ویرایشگر استفاده کنید

دانلود با لینک مستقیم

4-Visual Studio Code

دانلود با لینک مستقیم x86

دانلود با لینک مستقیم x64

لطفا امتیاز دهید.

بهترین ویرایشگر های کد برای برنامه نویسی

بهترین سایت‌های آموزش برنامه نویسی

بهترین نرم افزار های طراحی سایت در 2019

ویرایشگر ,مستقیم ,لینک ,خیلی ,استفاده ,نسخه ,لینک مستقیم ,دانلود با ,با لینک ,این ویرایشگر ,از این

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دریا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. eat تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بتا 3 سبک زندگي گل من گلی انجام پروژه های برنامه نویسی یک معاون اجرایی تخفیفان دیجیتال بلاگ